GRATIS verzending op alle leveringen van meer dan £ 25 en dat zal altijd zo zijn!

Een nieuw tijdperk van duurzaam mannen scheren van de bekroonde FFS

EEN NIEUWE SCHEER IN DE STAD

Scheer met ffs
1
Kies jouw pakket
2
Kies je frequentie
3
Afrekenen

De scherpste messen thuisbezorgd

Wij geloven in stijl en inhoud, en dat mag niet ten koste van de aarde gaan (letterlijk). Daarom zijn we gepassioneerd om scheerregimes zo probleemloos en duurzaam mogelijk te maken. Dit is het moment om wegwerpscheermessen te dumpen en ze te vervangen door de scheerbeurt van topkwaliteit die je verdient.

Abonneer nu

Een handig abonnementPersonaliseer je scheermes

Maak het van jou door maximaal twaalf tekens op je handvat toe te voegenAltijd gratis bezorging

Kies uw frequentie zodat we de messen rechtstreeks door uw deur kunnen leverenGeen toewijding

Jij hebt de controle - pauzeren, overslaan of annuleren op elk moment

Het kiezen van een scheermes is 'onbeduidend belangrijk!'

Of je je nu elke dag wilt scheren of alleen bij speciale gelegenheden, je hebt het beste gereedschap nodig voor de klus, we zijn gepassioneerd om scheerregimes zo probleemloos mogelijk te maken, dus nu is het tijd om wegwerpscheermessen te dumpen en ze te vervangen door de premium scheerkwaliteit die je verdient.

Ervaringen

Echt goede kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Sterk aanbevolen.

J. Richardson

Ik heb de mijne gisteren toegekregen en vandaag gebruikt, ik ga niet liegen, het is zo mooi en is echt van goede kwaliteit en ik zou zeker zeggen dat het het waard is, ik ben blij dat ik niet te maken krijg met het drama van het zoeken naar de juiste vervangmesjes bij mijn supermarkt.

H. Waygood

Gebruik al jaren FFS en ben ook dol op de kwaliteit van de scheermessen. Ik vind het erg leuk dat je de frequentie van de leveringen kunt wijzigen en ook dat je je scheerschuim enz. ook als eenmalig kunt kopen. Onlangs ben ik verhuisd en had mijn adres niet gewijzigd en Nikki van de klantenservice heeft me uit zichzelf een e-mail gestuurd en het opgelost! Geweldig gewoon

R. Rhian

Premium kwaliteit

Zeg vaarwel tegen doffe mesjes en huidirritatie met onze hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Onze fijne, scherpe mesjes met titaniumcoating zijn optimaal uit elkaar geplaatst voor gezichtsscheren met een AccuBlade-precisietrimmer voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Ontworpen in Duitsland, gemaakt van de beste kwaliteit materialen, zodat je met minder geen genoegen hoeft te nemen.

FAQ

Hoe werkt het?

We sturen je een eersteklas metalen handvat en 8 kwaliteitsmesjes in je eerste doos, en 28 dagen later acht vervangende mesjes, door de brievenbus. Toekomstige leveringen zijn volgens de frequentie van je keuze, afhankelijk van hoe vaak je je scheert.

Wat zijn de voordelen van een scheerabonnement?

U ontvangt onze fijne, scherpe, in Duitsland vervaardigde messen rechtstreeks door uw deur met gratis contactloze levering, zonder dat u iets hoeft te doen.

Hoeveel kost het?

We bezorgen messen van topkwaliteit tot aan je deur voor £ 9.95 per maand, allemaal met een frequentie die bij je past, zonder verplichtingen.

Hoe kan ik mijn abonnement pauzeren?

Je kunt je abonnement maximaal drie maanden pauzeren in je account. Klik op 'Leveringsschema' en naast elk product kun je op 'Overslaan' klikken en de datum kiezen waarop je wilt pauzeren.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Om je abonnement op te zeggen, kan je een e-mail sturen naar: cancel@ffs.co.uk. Vermeld het e-mailadres bij je abonnement
Alsook je volledige naam zodat we je account kunnen vinden. We horen ook graag je feedback over onze producten in je e-mail. Je ontvangt een bevestiging van ons team wanneer je abonnement succesvol is opgezegd.