GRATIS verzending op alle leveringen van meer dan £ 25 en dat zal altijd zo zijn!

Probleemloos duurzaam glad scheren

Eindelijk... De scheerbeurt die je verdient

Probeer vandaag

De eerste prijs van het VK: winnend scheermes voor vrouwen

Zeg vaarwel tegen doffe mesjes en huidirritatie met onze hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Onze fijne mesjes met diamantcoating zorgen ervoor dat je scheermesje scherp blijft tijdens je hele scheerbeurt, met een toegevoegde rustgevende vitamine E-strip die ervoor zorgt dat het mesje moeiteloos over je huid glijdt. Jarenlang waren mannenbladen superieur aan vrouwen, niet meer. Onze mesjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, dus met minder hoef je geen genoegen te nemen.

Hoe het werkt

Personalisatie

Maak het van jou door maximaal 12 tekens op je handvat toe te voegen

Flexibele levering

Kies uw frequentie zodat we de messen rechtstreeks door uw deur kunnen leveren

Geen toewijding

Jij hebt de controle - pauzeer, sla over of annuleer op elk moment

Start

Op jou afgestemd

We hebben het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om wijzigingen in uw plannen aan te brengen. Start vandaag nog met je scheerabonnement en kies of je elke 1 of 2 maanden leveringen ontvangt, afhankelijk van hoe vaak je scheert. Met volledige controle en zonder verplichtingen, kunt u op elk moment gemakkelijk pauzeren, overslaan of annuleren. Geen drama, gewoon een wrijvingsloze winkelervaring.

Duurzaamheid

Door lid te worden van de club, zet je een stap om nee te zeggen tegen plastic voor eenmalig gebruik en ja tegen duurzamer leven. We beperken verpakkingen tot een minimum en gebruiken waar mogelijk duurzame materialen. We zijn ook trots op ons eigen interne recyclingprogramma voor messen. Stuur je mesjes gewoon naar ons terug, zodat ze kunnen worden gerecycled, klaar voor een nieuw leven.

#FFSBEAUTY OP INSTAGRAM

Geloof ons niet op ons woord

Mooie producten, geweldige prijs, gebruiksvriendelijke site

Heidi

"De producten zijn mooi en van verbluffende kwaliteit - ik heb het premium scheermeshandvat en het heeft een geweldige grip! Het is licht en gemakkelijk te gebruiken. Ik heb mezelf nog niet eens gesneden zoals ik gewoonlijk doe! Ik bestel de scheerbalsem en kalmeert daarna scheerbalsem en ik zal deze zeker ook aan mijn gebruikelijke bestelling toevoegen! Ik weet niet hoe ik het beter kan uitleggen hoe blij ik ben met FFS en hoe ze mijn kijk op scheren veranderd hebben."

De eerste maand ging super snel!

Islab11

“De eerste maand kwam super snel! Ik krijg veel milieuvriendelijke producten geleverd en het bespaart elke maand zoveel tijd. De scheerbeurt was super gemakkelijk en het handvat van het scheermes is prachtig. Het hele proces is heel eenvoudig en ongecompliceerd. Met de mogelijkheid om extra's toe te voegen aan je maandabonnement als je dat wilt."

FFS Beauty is gewoon fantastisch...

Jodi

“Ons huishouden gebruikt FFS. Ik laat meestal niet zoveel reviews achter, behalve voor producten waar ik echt achter sta. Ik kan FFS niet genoeg aanbevelen.. De recyclebare verpakking, de scheerkoprecyclingservice, de betaalbaarheid, de kwaliteit van het handvat, de graveerservice! De scheermesjes gaan lang mee en maken mijn benen zo glad - ze zijn ook uitstekend geschikt voor andere delicate gebieden!"

Zou nu niets anders meer kopen

Danyel

“Ik heb 4 scheermessen voor mij en mijn dochters meegebracht, allemaal gepersonaliseerd en de abonnementen voor mesjes zorgen ervoor dat we niet opraken – onlangs de kleur geprobeerd en we vonden het geweldig, ruikt ook lekker. Ik koop geen andere scheerapparaten meer vanaf nu en de balsem na het scheren ruikt goddelijk."