GRATIS verzending op alle leveringen van meer dan £ 25 en dat zal altijd zo zijn!

Verzendbeleid

Al onze abonnementsbussen passen door de meeste standaard brievenbussen. We verzenden alles via uw lokale postvervoerder en vanwege de huidige wereldwijde gebeurtenissen kan het 7-10 werkdagen duren voordat bestellingen aankomen.

U kunt er zeker van zijn dat we al onze leveringen volgen.

Als je om wat voor reden dan ook je bestelling niet binnen zeven werkdagen hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@ffs.co.uk en we zullen er alles aan doen om je te helpen.

Alle terugkerende leveringen van meer dan £ 25 komen in aanmerking voor gratis levering. Alles onder de £ 25 wordt £ 2.20 in rekening gebracht voor leveringen binnen het Verenigd Koninkrijk, maar zal hoger zijn in andere regio's.

Retourneren

We zijn ervan overtuigd dat je van je nieuwe FFS-scheermes zult houden, maar als je problemen hebt met je product en abonnement, stuur dan een e-mail naar info@ffs.co.uk. Omdat we gratis levering aanbieden, kunnen we helaas geen gratis retourservice aanbieden, tenzij uw product defect is.

Retourneer alle artikelen naar het onderstaande adres met uw orderbevestigingsnummer. We raden u aan gebruik te maken van een aangetekende bezorgservice, aangezien verloren voorwerpen niet kunnen worden vergoed.

FFS Beauty Ltd, Unit 8, Heritage Park, Hayes Way, Cannock, WS11 7LT.